vertrouwenspersoon

Scylla wil een club zijn waar iedereen zich veilig en thuis voelt. Toch kan het gebeuren dat je iets vervelends meemaakt bij de club. Soms kun je dat zelf oplossen, met hulp van een teamgenoot, trainer/coach of ouder. Maar er zijn ook situaties waarin je liever praat met iemand die helemaal onafhankelijk is. Voor die situaties hebben we een vertrouwenscontactpersoon. Dat is Guus Ambrosius, spelend in het team van heren 4.

Je kunt voor allerlei zaken bij mij terecht. Denk aan seksuele intimidatie, pesten of ander ongewenst gedrag. Iedereen kan mij benaderen: jeugdleden, ouders, begeleiders, coaches, trainers en seniorleden. Ik heb geen enkele relatie met het bestuur en ben dus volledig onafhankelijk. Mogelijk kunnen situaties intern binnen de vereniging opgelost worden. Mocht dit niet lukken of zelfs nodig zijn dan kan ik je doorverwijzen naar buiten de vereniging voor verdere hulp.

Wanneer kun je terecht bij de vertrouwenscontactpersoon?

De vragen die je hebt kunnen gaan over:

  • Pesten en gepest worden;
  • Het gevoel hebben dat je er niet bij hoort;
  • Grensoverschrijdend gedrag: de manier waarop je benaderd en/of aangeraakt wordt door een teamlid, trainer of coach ervaar je als onprettig;
  • Een vermoeden van ‚Äėgrensoverschrijdend gedrag: je denkt dat iemand in jouw directe omgeving hier mee te maken heeft;
  • Je maakt je zorgen over de wijze waarop er met je kind wordt omgegaan binnen de vereniging/het team;
  • Je vraagt je af of jouw gedrag als trainer en/of coach verstandig is;
  • Iemand heeft je direct of indirect beschuldigd van ontoelaatbaar gedrag;¬†

Voor voorbeelden van ongewenst gedrag, klik op https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=bT9FQi9TAwE

Heb je te maken met een vervelende situatie en wil je daarover praten met mij? Stuur me een e-mail, . Dan neem ik weer contact op met jou.

BELANGRIJKE LINKS
 Secretariaat
 Kopij aanleveren voor nieuwsbrief
 Kopij aanleveren voor de website
 Vragen over vrijwilligerstaken?
 Zaalruimte afmelden
SOCIAL MEDIA

©2023 Copyright Scylla volleybal | Privacybeleid