Nieuws

Wim van Diermen in het zonnetje gezet

Wim van Diermen heeft zijn werk als bestuurslid voor de 55+ sport overgedragen aan Kees van Gerwen. Op maandag 4 december aan het begin van de training is hij voor zijn grote inzet in het zonnetje gezet namens alle deelnemers van de verschillende groepen.

We hebben we hem kado's overhandigd en als volgt toegesproken:

Beste Wim,

Ik wil je graag even toespreken namens alle Scylla 55plus deelnemers. De coördinatoren van de meeste andere groepen zijn hier niet voor niets naar toe gekomen.
Nog niet zo lang geleden heeft Wim een opvolger gevonden voor zijn bestuursfunctie in Scylla als vertegenwoordiger van de 55 plussers. Kees van Gerwen neemt het stokje over.
Toen ik Wim een paar weken geleden vroeg wanneer de overdracht was, zei hij : o, het is al ingegaan.
Toen dacht ik: hoho, dat kunnen we niet ongemerkt laten voorbijgaan!
Jaren lang heeft Wim zich bijzonder ingespannen voor ons. Hij regelde zalen, vond nieuwe trainers, organiseerde buitensport in de coronatijd. Zo nu en dan riep hij de coördinatoren van alle groepen bij elkaar voor overleg, en dan hadden we het bijvoorbeeld over het werven van nieuwe deelnemers. En als er even niemand anders was om de training te verzorgen in onze maandaggroep, nou, dan nam hij ook dat op zich. De laatste jaren is hij daarnaast nog penningmeester geweest voor heel Scylla - daarvoor heeft hij overigens nog geen opvolger.

Wim, we zijn je uitermate dankbaar voor je inzet voor onze 55plus club! En namens alle deelnemers van de verschillende groepen willen we je een kado aanbieden.

Een dinerbon om eens lekker samen uit eten te gaan, en een pakket van een lokale kaas- en wijnboer!

En als je dat allemaal op hebt, dan moet je natuurlijk weer heel nodig gaan sporten! Blijf daar vooral mee doorgaan!

Dankjewel Wim!!

BELANGRIJKE LINKS
 Secretariaat
 Kopij aanleveren voor nieuwsbrief
 Kopij aanleveren voor de website
 Vragen over vrijwilligerstaken?
 Zaalruimte afmelden
SOCIAL MEDIA

©2023 Copyright Scylla volleybal | Privacybeleid