Nieuws

Juist gebruik van het DWF

Wie is er nu verantwoordelijk voor wat bij het gebruik van het DWF? Dat blijkt niet altijd duidelijk, dus hierbij een korte uitleg.

Het is de taak van de aanvoerder of coach om ruim voor aanvang van de wedstrijd te zorgen dat de juiste spelers van het eigen team klaar staan in het DWF. Wacht hier niet mee tot je in de zaal bent, maar doe dit alvast thuis.

Het is vervolgens de taak van de scheidsrechter om voor aanvang van de wedstrijd, op het veld, de spelers te controleren en te accorderen. Dit mag niet door aanvoerders of coaches zelf gebeuren. Dit gebeurt wel regelmatig, maar is dus niet de bedoeling!

Op het moment dat de spelers gecontroleerd en geaccordeerd zijn en ook de officials, kan de wedstrijd gestart worden in het DWF. Op welke manier het DWF bijgehouden kan worden is na te lezen in de handleiding op de Nevobo website.

Dan het afsluiten van het DWF. De aanvoerders van de teams en de 1e scheidsrechter accorderen de geregistreerde gegevens. Het DWF kan daarna verstuurd worden, zorg voor een goede verbinding, eventueel even zoeken naar een andere plek in de Vlinder.

Met vriendelijke groeten,

Arne Hendriks
Wedstrijdsecretaris Scylla

E |M +31(0)644878780

 

BELANGRIJKE LINKS
 Secretariaat
 Kopij aanleveren voor nieuwsbrief
 Kopij aanleveren voor de website
 Vragen over vrijwilligerstaken?
 Zaalruimte afmelden
SOCIAL MEDIA

©2023 Copyright Scylla volleybal | Privacybeleid