Nieuws

Jeugdkamp: Leiding deel 2

Wie gaan er nog meer mee op kamp??

Nou dat zullen we jullie dan eens snel gaan vertellen:

Noyale Gofferjé

Deze dame speelde vorig jaar zelf nog met de meiden A mee en ze geeft al jaren training bij onze CMV jeugd. Super enthousiast en altijd vrolijk!!!
Deanne en Bart-Jan

Deanne kennen we allemaal!! Ze is een zogenoemd kind van de club. Dit jaar is zij ook de coördinator van de CMV dus daar kent iedereen haar zeker. Altijd zin in volleybal!
Inmiddels heeft Deanne al weer enige tijd een relatie met Bart-Jan. Sommigen van jullie kennen hem al omdat hij wel eens gecoacht heeft bij onze jeugd. Maar verder is hij ook bij een andere volleybalvereniging erg actief voor de jeugd. Deze meester is zeker een toevoeging voor onze leiding.
Noyale Gofferjé
Deanne en Bartjan
Egbert Haver

Egbert is ook iemand die gewoon bij Scylla hoort! Hij speelt bij Heren 2 en is altijd enorm betrokken bij Scylla. Gratis en voor niks krijgt hij de stempel “de broer van” (Joyce) er altijd bij genoemd.
Hij is super enthousiast om mee te gaan op kamp!
Maarten van der Leij

Ook hij speelt bij Heren 2. Hij traint dit jaar ook met enige regelmaat Dames 1. Voor de jeugd wellicht verder een onbekender gezicht, maar hij heeft er helemaal zin in om mee te gaan om er een mooi kamp van te maken.
Egbert Haver
Maarten van der Leij

BELANGRIJKE LINKS
 Secretariaat
 Kopij aanleveren voor nieuwsbrief
 Kopij aanleveren voor de website
 Vragen over vrijwilligerstaken?
 Zaalruimte afmelden
SOCIAL MEDIA

©2023 Copyright Scylla volleybal | Privacybeleid