Nieuws

De Weg van Volleybalvereniging Scylla naar een Setup-club

Inspiratie en Samenwerking

Het is een bijzonder moment voor Volleybalvereniging Scylla uit Wageningen. Afgelopen week hebben we samen met de NeVoBo, het bestuur, onze hoofdsponsor Van der Wiel Optiek, het programmateam, en de ProjectPiloot een significante stap voorwaarts gezet. Ons doel? Scylla transformeren tot een Setupclub, een ambitie die verder reikt dan het volleybalveld alleen. We streven naar groei en professionalisering op alle fronten: organisatorisch, maatschappelijk, en sportief.

De samenwerking is geïnspireerd door het Set-up club-programma van de Nederlandse Volleybalbond (NeVoBo). Dit programma focust niet alleen op sportieve prestaties, maar ook op de organisatorische en maatschappelijke rol van de vereniging.

Het recente gesprek met Esmee, onze accountmanager van de NeVoBo, heeft onze richting verder versterkt. Ze was onder de indruk van onze aanpak, hoe snel wij tot een basis waren gekomen met de inbreng van onze (oud) leden.

Waar teamwork heerst, daar krijgt elk project vleugels

Met het ambitie- en jaarplan in de hand, biedt zij ons de kans om onze dromen te structureren en te realiseren. Deze documenten en onze inbreng vanuit de workshops NaFIGeren® van de ProjectPiloot®, vormen de basis waarop we verder gaan bouwen, met ruimte voor evolutie door dialoog en samenwerking.

De komende tijd zullen we ons ambitieplan invullen, in gesprek gaan met onze leden, de gemeente en omliggende verenigingen, om uiteindelijk onze visie te verwezenlijken. De steun van de Nevobo en de ProjectPiloot®, door het delen en het bieden van feedback, is hierin onmisbaar.

Scylla Wageningen staat aan de vooravond van een transformatie. Samen zetten we stappen naar een toekomst waarin we niet alleen excelleren in volleybal, maar ook een hechte gemeenschap vormen. Laten we deze reis met open hart en vastberadenheid voortzetten.

BELANGRIJKE LINKS
 Secretariaat
 Kopij aanleveren voor nieuwsbrief
 Kopij aanleveren voor de website
 Vragen over vrijwilligerstaken?
 Zaalruimte afmelden
SOCIAL MEDIA

©2023 Copyright Scylla volleybal | Privacybeleid