Nieuws

De stille kracht van Scylla

Vorige week zaterdag is de Jofele Jottum uitgereikt.

Normaal gesproken wordt de Jofele Jottum tijdens de ALV van Scylla, ergens in oktober, aan een vrijwilliger uitgereikt als blijk van dank en waardering. Dit mag degene bepalen die hem het jaar daarvoor heeft ontvangen. Dit jaar is dit door vakantie en werk niet gebeurd en is de Jofele Jottum zaterdagochtend bij Scylla 55+ uitgereikt.

Vorig jaar kreeg ik de Jofele Jottum en dan rust de zware taak op je om deze weer door te geven aan een andere vrijwilliger van Scylla.

Vol trots liet ik de Jofele Jottum thuis zien en deze werd direct aandachtig bestudeerd. Als snel kwamen wij (het hele gezin) tot de conclusie dat er een zeer actieve vrijwilliger op de toch wel indrukwekkende ‘erelijst’ ontbrak. “De stille kracht van Scylla”.

Na wat rondvragen binnen Scylla blijkt dat niet veel leden haar kennen. “Alleen van naam…” is dan het antwoord. Dus heb ik de vraag bij een senior Scylla-lid gelegd; “Susan, kun je helpen om wat over haar te vertellen?” Het eerste antwoord dat Susan gaf was “wat leuk dat je haar de Jofele Jottum gaat geven, want dat verdient ze echt. En natuurlijk weet ik wat van haar.

Elly Holtslag zorgt er al meer dan twaalf jaar voor dat de Scyllaleden keurig netjes worden bijgehouden en zorgt dat de competitie spelende leden bij de NEVOBO worden aangemeld. Ze regelt ook dat Scyllaleden er tijdens de wedstijden netjes bijlopen door de uitgifte van de tenues.

Het regelen van een nieuw competitie spelend lid op zaterdagochtend, net voor de wedstrijd, is geen probleem… dat wordt door haar direct geregeld.

De TC (JTC) voorzien van de juiste ‘leden administratie’. Als basis voor de team indelingen. Geen probleem.

Korte en snelle beantwoording op vragen betreft de (jeugd) leden van Scylla. Geen probleem.

Dus Elly als bedankje voor je jaren lange inzet voor Scylla ontvang jij de Jofele Jottum.

Elly je hebt hem echt verdiend!

BELANGRIJKE LINKS
 Secretariaat
 Kopij aanleveren voor nieuwsbrief
 Kopij aanleveren voor de website
 Vragen over vrijwilligerstaken?
 Zaalruimte afmelden
SOCIAL MEDIA

©2023 Copyright Scylla volleybal | Privacybeleid