Nieuws

Update fluit-, tel-, en bardienstschema

Hierbij het fluit-, tel-, en bardienstschema voor de tweede helft van het seizoen 2023-2024. Toegevoegd zijn de jeugdwedstrijden voor de tweede helft van het seizoen. Daarnaast voor een aantal teams wat wijzigingen omdat er in het wedstrijdschema iets is geschoven om alles mooi passend te maken.

Een paar aandachtspunten:

  • Voor de wedstrijd van de MA1 op 3 februari om 15:30 uur zoeken we nog een scheidsrechter. Verzoek aan de MA1 om zelf te tellen of een teller te regelen, omdat alle andere teams ‘uit’ spelen.
  • Er is geen Jongens A team meer, maar de ex Jongens A zijn de jongens van de JA 1 uit de eerste helft die momenteel over de herenteams verdeeld. De JA1 zijn in de tweede helft wel ingedeeld om te tellen en fluiten, verzoek aan hen om dit onderling goed te regelen.
  • Verzoek aan H6 om de bardienst te verzorgen op zaterdag 24 februari aangezien zij het enige seniorenteam zijn welke dan speelt (inhaalwedstrijd)
  • Speelt je team een inhaalwedstrijd op een trainingsavond, dan dien je zelf de bardienst te verzorgen inclusief opbouwen, opruimen en zorgen dat de tegenstander de rekening betaalt.

Mochten er fouten in het schema staan, laat dit dan weten aan het wedstrijdsecretariaat, waarvoor dank alvast.

Met vriendelijke groeten,

Arne Hendriks
Wedstrijdsecretaris Scylla

E |M +31(0)644878780

BELANGRIJKE LINKS
 Secretariaat
 Kopij aanleveren voor nieuwsbrief
 Kopij aanleveren voor de website
 Vragen over vrijwilligerstaken?
 Zaalruimte afmelden
SOCIAL MEDIA

©2023 Copyright Scylla volleybal | Privacybeleid