Nieuws

Verbouwing Sporthal Theothorne

Met ingang van 1 april zal de sporthal worden verbouwd. De thuiswedstrijden van ReboWoningmakelaarsRebelle zullen daarom in Sporthal de Hangmat in Rheden gespeeld worden.

Nieuwe sporthal aan de Middachtensingel (Aetos)

Vanaf zaterdag 2 februari zal Aetos de competitiewedstrijden (op zaterdag) in de nieuwe sporthal aan de Middachtensingel gaan spelen. Alhoewel het binnen (bijna) helemaal af is, is dat niet het geval voor het buitenterrein. De parkeerplaats moet nog bestraat gaan worden en deze werkzaamheden zijn mede afhankelijk van de weersomstandigheden, die ons niet gunstig gezind zijn.


Omdat wij graag een goede start willen maken met onze nieuwe buren, willen we vragen aan de teams die in onze nieuwe hal komen spelen, of ze hun auto willen parkeren bij de oude Sporthal Kermisland (adres Kermisland 2) of aan de straat Kinderkamp. Er is ruimte voor enkele auto's bij de nieuwe sporthal, maar deze graag allen gebruiken voor minder validen. Op de stoep parkeren bij de nieuwe sporthal is niet toegestaan en men loopt dan het risico op een bekeuring.

Met vriendelijke groeten,

Arne Hendriks
Wedstrijdsecretaris Scylla

E |M +31(0)644878780

BELANGRIJKE LINKS
 Secretariaat
 Kopij aanleveren voor nieuwsbrief
 Kopij aanleveren voor de website
 Vragen over vrijwilligerstaken?
 Zaalruimte afmelden
SOCIAL MEDIA

©2023 Copyright Scylla volleybal | Privacybeleid