Nieuws

Jeugdkamp 2024

Even voorstellen......de leiding van het jeugdkamp van 2024!!!

Dit jaar zullen deze toppers meegaan op het jeugdkamp als leiding:


Joyce
Spelend in dames 2 bij Scylla is al een oude bekende voor iedereen. Ze heeft al vele activiteiten (waaronder meerdere kampen) voor de jeugd georganiseerd in haar tijd bij Scylla.

Marcel en Linda
Ook deze gezichten zijn bij velen al lang bekend. Marcel speelt in Heren 6 en heeft de afgelopen 2 jaren (en in een ver verleden) de keuken draaiende gehouden tijdens het kamp.
Linda heeft ook al meerdere jeugdkampen georganiseerd en is er meestal ook bij als er CMV wedstrijden zijn in Wageningen aan de wedstrijdtafel.

Janine
De CMV kent haar wel, want zij helpt tegenwoordig ook om deze tak van de vereniging in goede banen te leiden. De recreantengroep van Scylla wordt al zeer veel jaren geleid door Janine en haar man Henk. Wij zijn blij dat Henk ook in de voorbereiding van het kamp hulp heeft geboden om sponsoren te werven voor het kamp.

Gerard en Egbert
Egbert is speler bij heren 2 van Scylla en al vanaf zijn jeugd bij de club. Hij is vorig jaar ook mee geweest op kamp en dat is zo goed bevallen dat hij dit jaar graag weer aansluit.
Gerard (jazeker de vader van Joyce en Egbert) heeft op de achtergrond altijd al veel geholpen met de keuken bezigheden en zal dit jaar de keukenbrigade versterken, zodat we allemaal zeker van heerlijkheden zullen worden voorzien.

Stijn
Voor de jeugd zeker al een bekende. Hij speelt dit jaar in het jonge heren 5 en heeft voorgaande jaren ook veel jeugd training gegeven. Vorig jaar was hij een van de nieuwe leiding en dit jaar gaat hij gezellig weer mee!

Marlon
Ook deze dame speelt bij dames 2 en nadat zij in het verleden zelf mee op kamp is geweest, is het tijd dat ze de stap heeft gemaakt naar leiding. Ook is deze creatieve dame het brein achter het logo van dit jaar.

Simone
Spelend bij Invicta maar ook een hart voor de Scylla jeugd! Ze geeft al een paar jaar training bij de CMV en afgelopen seizoen heeft zij veel regelzaken binnen de gehele tak van de CMV voor haar rekening genomen. Dus zeker een organisatie talent. Dat is uiteraard heel fijn voor ons jeugdkamp.

Geert
Ook hij speelt inmiddels bij Invicta (maar we kennen hem al lang, en veel van onze leden hebben training van hem gehad toen ze nog jeugd waren). Nu zet hij zijn capaciteiten ook in bij onze CMV en we vinden het superleuk dat hij de zaterdag ook mee gaat op kamp.

Sietske
Deze gezellige spring in het veld, spelend bij dames 2 had al eerder mee willen gaan met kamp, maar door omstandigheden lukte dat steeds niet. Nu is het eindelijk gelukt en gaan ze haar enthousiasme meenemen op kamp!

Joram
Hij heeft in het verleden bij TweeVV gespeeld, maar is sinds een aantal jaren nu speler van Heren 2 bij Scylla. Ook bij TweeVV heeft hij jeugdkampen meegemaakt, en die ervaring mogen wij nu ook gebruiken.

Heb je vragen over het kamp, schroom dan niet en spreek een van deze toppers even aan als je hen ziet!
Je kunt je overigens nog steeds opgeven als je toch mee wilt op kamp! Grijp die kans!!!!

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in! 

BELANGRIJKE LINKS
 Secretariaat
 Kopij aanleveren voor nieuwsbrief
 Kopij aanleveren voor de website
 Vragen over vrijwilligerstaken?
 Zaalruimte afmelden
SOCIAL MEDIA

©2023 Copyright Scylla volleybal | Privacybeleid