Nieuws

Zaalhuur 2023-2024

Hallo allen,

Ook dit jaar zorg ik weer voor alle zaken rondom de zaalhuur. Er zijn een aantal belangrijke zaken die ik even met jullie wil delen:

  • Gaat je training (om welke reden dan ook) niet door? Zorg dan dat je dit zo snel mogelijk maar in elk geval 24 uur van te voren aan mij laat weten (via de trainer of aanvoerder). Ik kan de zaalhuur dan annuleren en daarmee kosten besparen.
  • Wil je een zaal huren voor bijvoorbeeld een oefenwedstrijd of een andere activiteit die niet standaard geboekt is neem dan even contact op met mij, ik kijk wat er kan en zet in overleg zaalhuur voor je vast.
  • Wil je (een deel van) de kantine gebruiken voor een overleg o.i.d. dan moeten wij dit aangeven om eventuele botsingen te voorkomen. Meld dit dan dus tijdig bij mij dan maak ik een reservering. 

Je kan mij bereiken via: of bij noodgevallen of zaken die kort van te voren pas bekend zijn via app/telefoon op 06-22819440

Alvast dank!

PS: ben jij dit jaar nieuw als trainer/coach of aanvoerder wil je mij dan even je mailadres toesturen?? Dan kan ik je informeren over trainen in en om vakanties, wijzigingen, materialen etc... 

Zaalhuur Volleybalvereniging Scylla


Joyce Haver

BELANGRIJKE LINKS
 Secretariaat
 Kopij aanleveren voor nieuwsbrief
 Kopij aanleveren voor de website
 Vragen over vrijwilligerstaken?
 Zaalruimte afmelden
SOCIAL MEDIA

©2023 Copyright Scylla volleybal | Privacybeleid