Nieuws

Wedstrijdwijzigingen (vermijd ze)!

Nogmaals het verzoek om GEEN (of alleen in uiterste nood) wedstrijden af te zeggen of te wijzigen! Als het echt moet, laat het dan tijdig weten! Binnen 48 uur kan er NIET meer gewijzigd worden. Dus zorg dat je eerst alle opties tot lenen van spelers uit een gelijkwaardig of lager team (ook jeugd) uitzoekt. Ik zal strenger zijn op het aanvragen van wijzigingen omdat deze de afgelopen weken de spuigaten uitlopen. Dat heeft veel impact op het regelen en organiseren van scheidsrechters en tellers. Maar legt ook een druk op de vrijwilligers van Scylla, want het moet allemaal geregeld en gecommuniceerd worden. Ook tellers en scheidsrechters regelen vrije uren om te tellen en fluiten, bedenk dit goed! Vrijwel alle hoge teams kunnen lenen uit de lagere teams en lagere teams uit de jeugd! Dus wijzigingen alleen in uiterste nood: regel tijdig invallers en plan je aanwezigheid goed.

Scheidsrechterschema

Het gehele scheidsrechter-, tel- en bardienst schema staat op de website. Plan ook deze scheidsrechter-, tel- en bardiensten alvast tijdig vooruit binnen je team! Het schema voor het hele seizoen staat op de website en is naar alle aanvoerders gestuurd! Wijzigingen worden doorgegeven, maar aanvullingen van de tweede seizoenshelft staan op de website en in de nieuwsbrief.

Alle thuiswedstrijden (scylla.info)

Scheidsrechter licenties & vrijwilligerstaken

We ontkomen er als club niet aan dat iedere team ook een aantal wedstrijden van hogere teams moet fluiten, anders ligt de load van het fluiten bij een beperkt aantal mensen, dat is oneerlijk. Zorg ervoor dat er binnen je team voldoende licenties zijn voor het fluiten op 1e klasse niveau of hoger, dat is nu eenmaal nodig om alles draaiende te houden, zonder dat de belasting bij een paar mensen ligt. Haal dus je licentie voor het fluiten van 1e klasse!

Ieder team heeft ongeveer evenveel scheidsrechter-, tel en bardiensten, soms is dat op een dag dat een team zelf niet speelt. Dat komt minimaal voor, maar kan soms niet anders ivm het spelen van uitwedstrijden of wedstrijden tegelijkertijd. Een team met veel licenties zal vaker fluiten, een team met minder licenties zal vaker tellen of bardienst draaien.

BELANGRIJKE LINKS
 Secretariaat
 Kopij aanleveren voor nieuwsbrief
 Kopij aanleveren voor de website
 Vragen over vrijwilligerstaken?
 Zaalruimte afmelden
SOCIAL MEDIA

©2023 Copyright Scylla volleybal | Privacybeleid