Nieuws

Ontruimingsoefeningen De Vlinder

Op veler verzoek worden er binnenkort ontruimingsoefeningen van de sporthal georganiseerd. Er zijn drie avonden ingepland om zoveel mogelijk mensen, zowel BHV-ers/toezichthouders/clubhuisvrijwilligers als de gebruikers (sporters) van de sporthal, de gelegenheid te geven om eraan deel te nemen.

De oefeningen zullen worden gehouden op maandag 27 maart, dinsdag 28 maart en donderdag 30 maart in de avonduren.
Aanvang: 19.30 u
Eindtijd: afhankelijk van verloop van de oefening en nabespreking, maar uiterlijk om 22.00 u. 

De oefeningen staan onder leiding van Erik Pels van Pels Brandpreventie. De avond begint met een introductie voor de deelnemers, waarin nog eens de richtlijnen en procedures voor een ontruiming worden doorgenomen, gevolgd door een praktische oefening en wordt afgesloten met een eindbespreking. 
 
De doelgroep voor de oefening zijn alle toezichthouders, zaalwachten en vrijwilligers die actief zijn in het clubhuis. We hopen op een zo groot mogelijke deelname.
Hiervoor hebben we jullie medewerking nodig. We willen graag van tevoren weten hoeveel deelnemers we per avond kunnen verwachten.
Daarom willen we jullie vragen om vóór 14 maart aan Timme via door te geven als je wilt deelnemen en op welke avond dat is.

 

BELANGRIJKE LINKS
 Secretariaat
 Kopij aanleveren voor nieuwsbrief
 Kopij aanleveren voor de website
 Vragen over vrijwilligerstaken?
 Zaalruimte afmelden
SOCIAL MEDIA

©2023 Copyright Scylla volleybal | Privacybeleid