Nieuws

Nieuws van het wedstrijdsecretariaat

Beste leden,

Nu het competitieschema definitief is zal komende weken de teamopgave worden gedaan bij de NeVoBo. Een aantal leden zal (op verzoek) lager worden ingedeeld, zodat ze bij een lager spelend team dan waarin ze regulier zelf competitie spelen, kunnen invallen. Dit mag echter maar 11x per seizoen en maximaal 2x per kalendermaand. Voorbeeld: sta je bij H2 ingeschreven volgens Scylla, maar wil je invallen bij H3, dan kan je ingeschreven worden bij de NeVoBo voor H3. Dan mag je alles bij H3 spelen (dus ‘invallen’), maar slechts 2x per maand en 11x per jaar bij H2 (of H1) spelen (je eigenlijke team). Speel je vaker bij H2 (of H1) dan speel je jezelf ‘vast’ in H2 (of H1).

Als deze regels wordt overschreden mag je alleen nog maar deelnemen in het hoogste team waarin je hebt ‘ingevallen’ op het moment dat je voor de 3e keer hoger speelt dan H3. Dan ben je dus voor de NeVoBo lid van dat team en mag je niet meer lager invallen. Dat dienen jullie zelf in de gaten te houden. Bij overtreding van deze regel vindt puntenaftrek plaats. Verstandig is dus dan ook om ook spelers uit lagere (volgens de Scylla indeling) teams om beurten te laten invallen bij hogere teams, dan ben je het hele seizoen verzekerd van invallers als dat nodig is.

Competitie 2023-2024

Tot 1 september zijn er nog wijzigingen mogelijk in het concept wedstrijdschema. Dus dat is tot komende vrijdag. Het Scylla thuiswedstrijdschema is grotendeels als volgt met veelal vaste thuisdagen. Er zijn een paar afwijkende dagen gedurende het seizoen.

Zaal Hout Hout Hout Blauw
Tijd Veld 1 Veld 2 Veld 3 Veld 4
12:00 MC1 JC1 MB2  
14:00 MB1 D2 JA1  
16:30 H3 D1 H1 H6
19:00 H4 MA1 H2 H5

Vanaf 1 september is het wedstrijdschema definitief en te vinden in de NeVoBo app en op de website. In januari komen daar nog jeugdwedstrijden bij voor de 2e helft van het seizoen.

Wedstrijden wijzigen kan alleen tot 48 uur voor de start van de wedstrijd en in uiterste nood. Zoek altijd eerst invallers vanuit gelijkwaardige of lagere teams. Wedstrijden wijzigen kost namelijk veel werk en bij te laat aanvragen levert het punten aftrek en een boete op. Dus regel nu alvast invallers voor de vakanties, etc.

Half september stuur ik het scheidsrechter- en telschema en ook de zaalwacht- en kantinediensten op. Deze worden weer per team ingedeeld en het is aan de teams zelf om dit goed en tijdig te organiseren.

Opgave teams en gegevens aanvoerders

Graag ontvang ik van alle aanvoerders (senioren) en coaches (jeugd) de volgende gegevens per team zodat ik jullie snel kan bereiken bij wijzigingen!

  1. Team:
  2. Aanvoerder:
  3. E-mailadres aanvoerder*:
  4. Telefoonnummer aanvoerder*:
    (Voor communicatie m.b.t. schema’s, wijzigingen, etc.)
  5. Lijst met spelers en rugnummers (plus eventuele libero en aanvoerder):
  6. Coach tijdens de wedstrijden:
  7. Trainer:
  8. Scheidsrechterbeoordelaar (heren 1):

*bij jeugdteams de coach of begeleider

Graag doorgeven via:

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,
Wedstrijdsecretariaat Scylla

Arne Hendriks
E |M +31644878780

BELANGRIJKE LINKS
 Secretariaat
 Kopij aanleveren voor nieuwsbrief
 Kopij aanleveren voor de website
 Vragen over vrijwilligerstaken?
 Zaalruimte afmelden
SOCIAL MEDIA

©2023 Copyright Scylla volleybal | Privacybeleid