Nieuws

grote verrassing

Ondergetekende kreeg enige tijd geleden de uitnodiging om op 1 november naar de ALV van Scylla te komen, omdat men mij iets wilde geven. Ik dacht dat dit een bedankje was van Scylla, omdat ik al een aantal jaren als regioscheidsrechter voor jullie fluit. Ik vind dat eigenlijk niet nodig, maar je moet de vereniging ook de kans geven hun dankbaarheid vorm te laten geven.

Verrassing was dat ook Kees Verdonk, die ik al heel lang ken als nationaal scheidsrechter en lijnrechter, aanwezig was (bleek er namens de Nevobo te zijn) en ook Peter Bergmans, voorzitter van Volleybalcub Invicta (waar ik ook lid van ben). Op enig moment werden André Reelick en Jan Bakker, gehuldigd, omdat zij al heel lang scheidsrechter bij en voor Scylla zijn. Pas toen ik naar voren werd geroepen door Kees Verdonk viel bij mij het kwartje. Ik kreeg ook een oorkonde van de Nevobo met de gouden officialspeld en een fraaie bos bloemen. Het overviel mij nogal en alhoewel ik niet zo van dit soort aandacht voor mijn persoon houd, raakte dit mij meer dan normaal. Invicta en Scylla, bedankt dat jullie als Wageningse volleybalverenigingen dit hebben geregeld.

Naast regioscheidsrechter voor Scylla verzorg ik al jaren scheidsrechteravonden voor de 3 Wageningse volleybalverenigingen en geef ik regelmatig Vaardigheidstrainingen voor scheidsrechters die 1e en 2e klasse gaan fluiten, in Wageningen vaak met hulp van Tjaart-Jan Huizing. Waar mogelijk begeleid ik ook scheidsrechters en kom ik soms bij wedstrijden kijken. Ik doe dit nog steeds, omdat ik het overwegend erg leuk vind om te doen. Ik zie jullie graag eens in De Vlinder.

Groet, Henk Kinds