Vacatures zwembad De Vrije Slag

Voor het zomerseizoen van 2019 zijn wij nog op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen ondersteunen in de horeca en bij het bad. Hiervoor hebben we verschillende vacatures openstaan die we graag bij jullie onder de aandacht willen brengen.
Wedstrijdtijden 2019-2020 definitief
Spelregels seizoen
2019-2020

Vandaag Jarig...!!
Mikkie Hogenboom

Vandaag Jarig...!!
Ans Strik-Haan

16-09-2019  

Scylla’s “Lieveling” van de week is Andries Oldenkamp. Andries was één van de Scylla-leden die met actieve, creatieve inzet hielp “zieltjes winnen” op de Molenmarkt. En dat met volle inzet!

Lees meer...

16-09-2019  

Zaterdag 14 september was het Molenmarkt. Velen van jullie weten dat, want velen zijn even langs geweest bij mijn Scylla-kraampje. Toen wij in het bestuur besloten om Scylla toch wel graag te presenteren in een kraampje op deze markt, bleek dat degenen die dit soort dingen, binnen Scylla, met elan organiseren, hier nu geen gelegenheid voor hadden. En mij leek het wel leuk!

Lees meer...

10-09-2019  

Zijn wij als Scylla duur of niet duur? Dat is een heel erg interessante vraag. Een vraag die ook niet zomaar simpel is te beantwoorden. Vroeger had ik een eigen bedrijf, wat leverde hertaxatieprojecten aan gemeenten. Dit waren langdurige, grote projecten. De gemeenten gebruikten deze taxatiewaarden dan voor de vaststellingen van hun ozb-belastingheffing. En als er dan offertes werden uitgebracht, bleken wij vaak de duurste (hoogste) aanbieder te zijn.

Lees meer...

07-09-2019  

Donderdag 26 september is er weer de schoolsportolympiade en daar doen we als Scylla natuurlijk aan mee. We krijgen 4 x een groep van 50 kids (groep 6,7 & 8), voor een clinic van 50 min. Ook dit jaar is het weer gelukt de join volleybal bus te huren. Met spectaculaire onderdelen als duikmat, hoogte meter en smash meter. Om al die kinderen enthousiast te maken voor volleybal heb ik jullie hulp nodig!  

Lees meer...

02-09-2019  

Hoogdravende titel. Toch is het zo! Zaterdag was ik bij het jeugdkamp. 68 Junioren! De kracht, energie en enthousiasme die van dit kamp uitstraalt is fantastisch. De eenheid. De sfeer. Het gaat verder dan gewoon een kamp. Hier ontstaat iets. Iets heel moois. Dat gaat verder dan volleybal. Hier gaat het over diepere vriendschappen. Hier gaat het over verbondenheid. Hier worden zaadjes geplant, die bij vele van deze deelnemers nog in lengte van jaren van invloed zijn op hun levens...

Lees meer...

31-08-2019  

Vrijdag 23 augustus bestond het zwembad De Vrije Slag 50 jaar. Ter gelegenheid daarvan was Scylla gevraagd een toernooitje te organiseren. De wethouder Sport van Ede was gevraagd wat officiële handelingen te verrichten waaronder het officieel openen van de beachvelden.

Lees meer...

20-08-2019  

Geen kind wilde dit jaar meer mee op vakantie. Dus ook voor het eerst geen volleybal meer mee! Dat is echt afkicken. En dan ook nog eens in Schotland. Werkelijk nergens heb ik een volleybalveld gezien, laat staan het spelletje zelf. Is dat erg? Ach, dat viel wel eigenlijk wel mee. En toen wij amper thuis waren zag ik het Nederlands heren volleybalteam alweer op TV. Tja, toen begon het langzaam te kriebelen. Inmiddels heb ik ook weer de nodige volleybalcontactmomenten...

Lees meer...

24-07-2019  

Voor degenen die niet weten wat een onder een "open club" wordt verstaan, heb ik hieronder een officiële definitie van een "open club" gegeven. Google: "Een Open Club is een vereniging die meer doet dan het aanbieden van het reguliere sportaanbod. Alle clubs hebben een maatschappelijke waarde. Sommige verenigingen kiezen ervoor deze maatschappelijke waarde nadrukkelijker uit te dragen met activiteiten voor niet leden."

Lees meer...

18-07-2019  

Op dinsdagavond leek het mij leuk om eens bij de training op onze beachvelden in Bennekom te kijken. Ik kwam op een mooi moment. De training was nog maar net begonnen met allerlei van creatieve warming-up oefeningen. De bal speelde in de oefeningen wel een rol maar dan meer als onderwerp om te ontwijken. Erom heen of er overheen. Overigens die leken mij al zwaar genoeg in het mulle zand.

Lees meer...

10-07-2019  

Na aanleiding van de voorlopige teamindelingen zijn, voornamelijk, in de dameslijn enkele wijzigingen doorgevoerd. Zoals jullie weten is het dit jaar een flinke puzzel, mede door het stoppen van enkele ervaren speelsters. We hebben naast het schuiven van ervaren speelsters er ook voor gekozen om een jonge generatie Scylla leden uit de jeugdteams op basis van ambities en potentie in te delen over d1, d2 en d3.

Lees meer...

03-07-2019  

Beachvolleybalzand bij Scylla Beach in Bennekom is niet zomaar zand. Dat voldoet aan de hoogste eisen. Ons zand is speciaal gekeurd door de wereldvolleybalbond FIVB.  En alleen de beste kwaliteit zand is goed genoeg voor onze Scylla Beach-leden. Voor minder doen wij het gewoon niet.

Lees meer...

03-07-2019  

Het kan je bijna niet ontgaan zijn dat Susan Witte is benoemd door onze koning tot "Lid in de orde van Oranje-Nassau". Facebook plofte zowat uit elkaar van reacties en felicitaties. Zo verdiend! Een fantastische surprise happening was georganiseerd. Een dag waarop werkelijk alles klopte. Zo gaaf! Een dag om nooit meer te vergeten.

Lees meer...