Op vrijdagavond 23 maart deed een team bestaande uit Scylla-recreanten en Henk-Jan (H5) mee aan het Doornenkamp toernooi in Renkum. Dit werd voor de eerste keer gehouden in het nieuwe Doelum sportcomplex.
Na enig zoeken naar de parkeerplaats (het is om het sportcomplex heen nog niet helemaal klaar), en daarna in het complex naar de zaal (ook nog niet helemaal logisch), konden we dan toch aan het toernooi beginnen. 
De organisatie had twee poules van 6 teams gemaakt, en na de poule-fase volgde nog een finalewedstrijd tussen de nummers 1-6 van elke poule om de eindstand te bepalen.

Ons team, spelend onder de naam Tarters en bestaande uit Jaap, Henk, Leo, Henk-Jan, Dianne en Boudewijn, had in de poule-fase weinig moeite met de tegenstanders. We wonnen alle wedstrijden, en alleen de wedstrijden tegen de nummers 2 en 3 van de poule waren een beetje spannend.

Na deze eerste plaats in de poule, volgde de finalewedstrijd tegen de nummer 1 van de andere poule, VVO. Na enige weerstand in het begin van de wedstrijd, stortte deze tegenstander in, en werd de finale uiteindelijk makkelijk gewonnen. Een eerste plaats dus voor ons team!

Het leuke van het Doornenkamp-toernooi is dat ieder team, ongeacht de eindstand, een teamschaal met lekkers krijgt. En die lieten we ons dan ook goed smaken: