Nieuws

Verlies tegen Tilburg voor Dames 1

Zaterdag 28 oktober mochten wij aantreden tegen Volley Tilburg. We hadden van te voren gezegd dat we alles zouden geven en we hadden weinig te verliezen, dus we gingen er volle bak in.

De eerste en tweede set leken een beetje op elkaar. We konden aardig me komen, maar we maakte zelf slordige fouten en we serveerde veel uit en niet met druk. Het waren de kleine dingetjes zoals communicatie, slordigheidjes en de service waar we de sets op hebben verloren met 18-25 en 19-25

In de derde set maakte we zelf minder fouten, we gingen beter serveren waardoor Volley Tilburg onder druk kwam. We wisten nog een kleine achterstand gelijk te maken, maar aan het eind van de set trok Volley Tilburg toch aan het langste eind met 25-27. Dit was een zuur verlies voor ons, we hadden er hard voor geknokt, maar we mochten er helaas geen punt bij schrijven.

In de vierde set leek wel of alles op was. Alles wat we in de derde set hadden laten zien was in de vierde set helemaal weg. Er was een beetje chaos en we waren erg slordig. Deze set hebben we echt weg gegeven met 12-25 en stonden we aan het eind van de wedstrijd met lege handen.

Deze week gaan we weer hard trainen en volgende week zaterdag 4 november mogen we naar Stamproy om tegen Stravoc te spelen!