Nieuws

Door het winterse weer vroegen we ons af of de tegenstander nog op kwam dagen. Hierop antwoordde ze dat ze desnoods met de tractor naar Wageningen kwamen. Gezien de hoeveelheid sneeuw en de door de kou-verkleumde spelers waren het waarschijnlijk cabrio-tractoren.

Maar goed, Scylla 1 is compleet (op Kevin van de P. na), de tegenstander was compleet (daar hadden ze schijnbaar wel alleen maar lieve spelers), dan mist er nog maar 1 ingrediënt om de pot tot een succes te maken. SHOARMA!!!

Joris had al stille hints gegeven over het avondeten. Hij dacht we hebben nog nooit verloren op een goed bord shoarma pasta met veel knoflooksaus. Dit werd dus ook het avondeten. 
Voor de konijnen in het team had hij nog een bakkie groenvoer gemaakt. Dit probeerde Rob bij zijn medespelers in de maag te splitsen. Uiteindelijk heeft hij volgens de mythes al het groenvoer zelf opgegeten. In ieder geval hulde aan de chef en medelijden voor de tegenstander in verband met de lucht de we produceerden.

Dan was het eindelijk zover, we mochten de wei in. Al snel kwamen we erachter dat we geen inspeel muziek hadden omdat Kevin van de P. dit altijd regelde. Gelukkig had Tjaart-Jan van SinterTjaart een goede inspeel CD gekregen. Hierdoor konden we toch muziek luisteren terwijl we braaf onze oefeningetjes deden.

In de wedstrijd had Michiel een identiteitscrisis. Hij wist niet of hij Nederlands of Tuks moest praten. Hierdoor was hij voor beide partijen niet te verstaan. Gelukkig maakte dat ook niet uit met zijn stabiele service-paas. 
Verder was Jan vergeten dat hij op volleybal zat en dacht dat roeien een betere sport voor hem was. Elke bal die hij aanhaalde veranderde in een punt voor de mannen van Scylla.
Jeroen van heren 2 deed ook mee met de wedstrijd. Hij was belangrijk voor de aanmoediging vanaf de kant en het oppeppen van het team. Top dat je erbij was!
Sheriff Johan vond dat iedereen goed speelde en wist niet wie “man of the match” moest zijn. Hij kon er wel vijf opnoemen in de clearing. Dus besloot hij het hele team op speciaalbier te trakteren.

Kort gezegd volgens Andre R. (ik zal zijn naam censureren anders wordt hij volgend jaar misschien meegenomen door SinterTjaart): GEEN GEL*L 4-0!

Scylla kom op!

Paul "hee sheriff" R.