Nieuws

Eén punt voor Heren 1 tegen SetUp

Afgelopen zaterdag gingen de mannen van Scylla 1 de strijd aan met het sterke team van Set-up `65. Vanaf de eerste set moest er gepresteerd worden, beide teams gaven elkaar maar weinig ruimte. Scylla start sterk met een goede passlijn, en de ballen komen goed aan, toch lukt het nog niet om genoeg druk te zetten aan het net. De eerste set wordt verloren met 16-25

We waren vastberaden om er alsnog een 3-1 van te maken, de serve ging beter lopen en beide teams gaan ondanks een paar punten verschil nog redelijk gelijk op. Maar bij de bigpoints bleek de druk te hoog zijn, door netjes spelen van Set-up en een aantal slordigheids fouten moesten we het afgeven met een matige 16-25.

De derde set werd al snel duidelijk dat Set-up in hun spel was gekomen en dat wij niet flexibel genoeg waren om uit een ander vaatje te tappen en ons te anticiperen op het spel van de tegenstander. Al snel kwam het punt waar het nodig was om de handen ineen te slaan, punt voor punt en alles of niets te gaan spelen. Maar de druk zorgde voor wisselvalligheid, ook deze set werd verloren met 15-25.

De vierde set was de laatste hoop om nog trots van de zijlijnen te kunnen stappen, en de handen werden vervolgens ook ineengeslagen om punt voor punt nog dichtbij de setwinst te komen. Met minder persoonlijke fouten en meer druk op Set-up wist Scylla HS 1 nog de laatste set eruit te slepen met een ontzettend spannende 25-23.