Nieuws

Gelukkig en gezond 2018!

Alvorens de beste wensen over te brengen wil ik nog heel kort terugblikken op 2017, vanuit Scylla-perspectief. Het grote dieptepunt was natuurlijk het overlijden van Molly Reelick. Natuurlijk vooral voor haar familie maar zeker ook voor onze vereniging, waar Molly zoveel voor betekende. Maar gelukkig zijn er binnen Scylla in 2017 ook weer heel veel goede dingen gebeurd. Vele activiteiten werden weer georganiseerd, zoals o.a. het jeugdkamp, diverse toernooien, feest, etc. Heel veel leden hebben zich weer met plezier ingezet om dit mogelijk te maken. Wij hebben ervan genoten. Hierdoor heeft Scylla weer een sprankelend jaar achter de rug. Heel waardevol! Sportief gezien was het, volgens mij, ook wel OK. Diverse kampioenschappen waren er weer te vieren. Altijd leuk om te beleven. Ook de 55+ sport gaat prima. Dat is fijn. En volgens mij groeien wij steeds meer naar elkaar toe binnen ons gezamenlijke Scylla. Als “klap op de vuurpijl” werd het jaar 2017 fantastisch afgesloten met een nieuwe materiaalbeheerder en een nieuwe materiaalkast.

Voor 2018 wens ik alle leden van Scylla een gelukkig en gezond nieuw jaar toe. En vanuit Scylla gezien wens ik alle leden bovendien een sportief 2018 toe waarin alle leden zich welkom en thuis voelen bij Scylla.

Voor Scylla wens ik eigenlijk weer een jaar als 2017, maar dan zonder dieptepunten. Een jaar waarin weer vele activiteiten georganiseerd kunnen worden, zoals jeugdkamp, de toernooien, etc. Dat de 55+ sport nog verder integreert binnen Scylla. Dat de recreanten weer net zoveel plezier beleven aan hun sport als in 2017. Dat de wedstrijdvolleyballer(tje)s weer zullen genieten van het mooie volleybalspel zonder blessures.

Ik wens voor Scylla dat ook dit jaar weer zoveel leden bereid zijn hun steentje bij te dragen door af en toe het stokje over te nemen van andere leden. Samen bereiken wij veel en vele handen maken licht werk. Maar hier heeft Scylla geen klagen over. De kracht van Scylla!

2018 is extra bijzonder omdat Scylla dit jaar 15 jaar bestaat. 2 Juni gaan wij dit uitgebreid vieren met een goed gevulde Lustrumdag. Dat wordt vast en zeker het hoogtepunt van 2018.

Hans Konig

Namens het bestuur van Scylla