Nieuws

Voor onze 55+ sporters: Niets moet, heel veel kan!

Sinds enige tijd is de 55+-afdeling een onderdeel van de vereniging Scylla. Maar de meesten van jullie merken hier niets. En dat is ook prima. Vele van jullie willen lekker sporten en verder geen gedoe. Helemaal goed.

De vereniging Scylla faciliteert de 55+-afdeling door het bijhouden van de leden-en financiële administratie. Maar vrijwel al het organisatorische werk wordt door jullie coördinator Tea Jansen en jullie trainers al jaren heel vakkundig gedaan.

Als Scylla vereniging kunnen wij jullie sporters wel meer bieden. Dat doen wij dan graag. Zo is Jan Figge, als 55+-sporter, toegetreden tot het bestuur. Hij is de contactpersoon 55+ binnen het bestuur. Heel waardevol. Wij zijn heel blij met zijn ervaring en inbreng in het bestuur. En hij denkt, met graagte, ook mee met agendapunten die wat verder van zijn portefeuille af liggen.  

Binnen Scylla zijn er tal van mogelijkheden voor onze 55+ leden om binnen Scylla actief te worden. Dat kan in het bestuur maar ook bijvoorbeeld ook in (tijdelijke) commissies. Voor de volleyballers onder onze leden wordt verwacht dat zij Vlinderuren draaien. Dit doen wij omdat wij als Scylla medebeheerder van sporthal De Vlinder zijn. Maar deze verplichting geldt niet voor de 55+ leden. Maar het draaien van Vlinderuren is geen straf. Het is vaak gewoon leuk om te doen. Meehelpen achter de bar in de kantine op thuisspeeldagen of op trainingsavonden, zijn voorbeelden. Dan ontmoet je leuke mensen. En op de thuisspeeldagen is het in De Vlinder altijd gezellig. Ga maar eens kijken bij dames 1 of heren 1. Dan zie je spektakel op hoog volleybalniveau. Echt leuk om te zien. Maar ook toezichthouder zijn is een leuke belangrijke bezigheid. Of wellicht heeft één van jullie wel zin om te schrijven. Wie weet komt er dan wel weer een clubblaadje? Zoveel mogelijkheden. En zo leuk om te doen. En zo nuttig voor Scylla!

Maar niets moet en heel veel kan!

Wie eens over de mogelijkheden wil praten kan met mij (06 51 422 961) of Jan Figge (06 15 33 96 47) contact opnemen.

Hans Konig