Nieuws

Ik ben lid!

Van Scylla ben ik al jaren lid, maar nu ook van de ScyllaBeach afdeling. Toch een mijlpaal. Het voelt goed.

Ik heb altijd een beetje hekel aan "inschrijfprocedures". Dat stel ik dan maar uit. Maar nu dus gewoon niet. Mijn hunkering om lid te worden, was groter dan mijn "inschrijvingsprocedure-afkeer".

Maar  dat viel reuze mee: Let op!

Hoe word je lid in 3 stappen?

  1. Allereerst moet je je even Registreren op deze website.  https://scyllabeach.accommodatiehuur.nl/
  2. Stuur vervolgens een email naar . Vermeld hierbij:
  • Je naam
  • Je leeftijd
  • Je geslacht (m/v)
  • Welk lidmaatschap of strippenkaart je koopt (en de naam van rekeninghouder)
  • Welke dagen je eventueel wil trainen
  • Op welk niveau, of bij welke groep of trainer je wil trainen
  1. Je kun je lidmaatschap voor Scylla Beach via de Webshop betalen. Je kunt dit doen door de strippenkaart te kiezen die bij je past. In dit eerste jaar van Scylla Beach is het lidmaatschap nu super voordelig, dus meld je snel aan! Bij het kopje handleiding vind je een overzicht van de prijzen en voorlopige trainingsdagen en -tijden.

Je ontvangt een email van ons als de inschrijving is gelukt! Als je voor het basislidmaatschap hebt gekozen, kun je (als we je inschrijving definitief hebben gemaakt) zonder extra kosten velden reserveren. 

Simpeler kan eigenlijk niet. En dat klopt ook wel, omdat reeds velen mij al waren voor gegaan.

Echt een hele gebruikersvriendelijke, professionele inschrijvingsprocedure. Natuurlijk bouwend op bestaande software, maar o’zo goed geïmplementeerd. Hulde!

Ik ben natuurlijk lid geworden. Ik zou best weleens wat trainingen willen volgens, maar mij lijkt het zo heerlijk om, bij mooi weer, even te checken of er een veld beschikbaar is (ook heel gemakkelijk) en dan even wat gelijkgestemde maatjes optrommelen. Lekker een uurtje sporten en dan een biertje op het  terras. Het lijkt mij zo lekker.

En omdat ik zelf bepaal wie ik uitnodig, zal ik vele triomfen kunnen vieren, lijkt mij. En mijn teamgenoten zijn zo ambitieus dat ze daar vast intrappen. En dat onbeperkt voor € 25,- (exclusief training) . Ik denk dat ik mijn teamgenoten uitdaag om wat in te zetten op de overwinning. Dan heb ik het vast  zo terugverdiend.

Dat wordt genieten!

Hans Konig