Nieuws

Scylla’s "Lieveling" van de week.

Scylla’s lieveling van de week is Evert Meijering

Evert gaat dit jaar stoppen als NeVoBo speler. Evert is, zeer waarschijnlijk, het langst spelend NeVoBo-spelend lid van Scylla. In het veld ziet deze routinier dan ook alles. Maar waarom nu de “lieveling” van de week? Deze benoeming dankt Evert aan zijn gehele, jarenlange oeuvre. Ik geloof niet dat hij ooit bestuurslid of een vaste functie heeft vervuld. Wel vroeger als coach en trainer van D1, als ik mij niet vergis.

Ik ken hem alleen van de laatste 10 jaar. Evert loopt “gaten”dicht. Wanneer er geen bardienst is op woensdag, dan doet Evert dat. Als er een kneus achter de bar staat, helpt Evert. Als er een feest is, dan biedt Evert zijn (bar)dienst aan. Als wij een keer geen trainer hebben, geeft Evert training. Evert rijdt altijd naar de uitwedstrijden en gedraagt zich dan als de perfecte Bob, terwijl hij best graag een biertje lust. Evert beheert de teamkas. Evert fluit zijn wedstrijden en zal ook hier nooit verzaken. Evert komt altijd naar elke ALV. Vooral om zijn betrokkenheid te tonen.

Kortom; een zeer waardevol lid die nooit verzaakt en altijd net even wat extra’s doet. Wat zal ik hem volgend jaar missen en wat hoop ik dat hij bij Scylla betrokken zal blijven.

Hans Konig

Vacature van de week: Trainer bij Heren 5.