Nieuws

Beste Leden van Scylla,

Zaterdag 9 maart. Komt allen!

Een flink aantal van jullie hebben een persoonlijke uitnodiging gehad om zaterdag 9 maart vanaf 10.30 uur aanwezig te zijn in ons clubhuis. Daar willen wij met zijn allen proberen onze grote probleem/uitdaging op het gebied van de Technische Zaken binnen onze vereniging op te lossen.

Diverse TC leden zijn gestopt of stoppen na dit seizoen. En allemaal hebben ze de afgelopen tijd bijgedragen om de volleybal technische zaken binnen Scylla geregeld te krijgen. En dat is prima gegaan en wij zijn ze dankbaar!

Maar nu dreigen er "gaten" te vallen. En deze gaten moeten worden gedicht, anders loopt de continuïteit van Scylla gevaar. Wij moeten, met zijn allen, de vacante functies en taken gaan invullen. Het moet, want anders komt er meer druk op de overblijvers, die dit dan zeker niet zullen volhouden. "En veel handen maken licht werk!", zoals wij weten.

Een persoonlijke mail is gestuurd naar die leden, waarvan wij op voorhand weten dat zij de kennis en/of vaardigheden hebben om te helpen deze taken op te vangen. Taken die overigens niet per sé aan een langdurige functie gekoppeld zijn, maar ook in projectvorm al of niet in teamverband kunnen worden uitgevoerd. Hoe leuk kan het worden?

Maar ook degenen die niet een persoonlijke mail hebben ontvangen kunnen wel degelijk hun steentje bijdragen. Kom aub!

Nodig zijn leden die kunnen:

  • Communiceren zonder gelijk vijanden te creëren en/of
  • kunnen plannen en organiseren en/of
  • die verstand van het volleybalspel zelf hebben.

Wat er geboden wordt:

  • Hartstikke leuk en nuttige functies en taken.
  • Zeer nuttige en dankbare tijdsbesteding.

Hans Konig